Δήμος Αίγινας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 56η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 η 56η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Παύλος Ανδρεόπουλος» στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, προσήλθαν και προσέφεραν αυτό το πολύτιμο αγαθό, που καθημερινά σώζει ζωές συμπολιτών μας.

Στην διάρκεια της διήμερης Εθελοντικής αιμοδοσίας συγκεντρώθηκαν 131 μονάδες αίματος από τους περίπου 160 εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν στην δράση.
Ευχαριστούμε θερμά την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε, το κατάστημα ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ, το Aegina Portal, το Aegina Light και τον Δ.Α.Ο.Α, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη για την προσφορά και την αμέριστη βοήθειά τους.

Θερμές ευχαριστίες και στο προσωπικό της κινητής μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», που διενήργησε τις αιμοληψίες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 57η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας τον Σεπτέμβριο του 2022.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png