Κατάθεση αιτήσεων για την εγγραφή νηπίων και βρεφών (1,5-2,5 ετών) στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Χλόης και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κοντού.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Κατάθεση αιτήσεων για εγγραφή νηπίων και βρεφών (1,5-2,5 ετών) στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Χλόης και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κοντού του Δήμου Αίγινας, για την σχολική περίοδο 2022-2023

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για την φιλοξενία παιδιών στους Σταθμούς μας ξεκίνησαν σήμερα  10 Μαΐου 2022 και λήγουν την 31η  Μαΐου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από το Γραφείο της προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας κ. Σοφίας Χατζίνα (Δημαρχείο - Οινώνης 3).

Οι αιτήσεις κι όλα τα απαραίτητα ανά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Αίγινας από τις 10/5 έως και την 31/5/2022, εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Επίσης γνωρίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι για τις θέσεις που θα προκηρυχθούν μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ προτείνεται να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ

https://www.eetaa.gr προκειμένου να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η λίστα των φιλοξενούμενων παιδιών στους Σταθμούς μας, θα ανακοινωθεί μετά από την ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων του προγράμματος ΕΣΠΑ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png