15516. Γραμμή εξυπηρέτησης κατοίκων Δήμου Αίγινας.


Στη διευκόλυνση των κατοίκων του νησιού φαίνεται να επικεντρώνει το νέο κεντρικό πενταψήφιο νούμερο 15516 που παρουσιάζεται ως μία νέα υπηρεσία του Δήμου Αίγινας. Η σχετική αφίσα που στοχεύει στην ενημέρωση των δημοτών, παρουσιάζει συνολικά επτά περιπτώσεις για τις οποίες ο κάτοικος ή ο παραθεριστής του νησιού μπορεί να επικοινωνεί στο 15516 ζητώντας τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου. Αυτές αφορούν πληροφορίες και έγγραφα, διαρροή σε σωλήνες και αγωγούς, θέματα που σχετίζονται με την καθαριότητα, τις λακκούβες στου δρόμους, την αλλαγή λαμπτήρων προφανώς σε σημεία που αφορούν το δημοτικό φωτισμό, την αποκομιδή κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων, αλλά και την παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας. Το 15516 λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ενώ για τις διαρροές νερού μετά από αυτές τις ημέρες και ώρες οι κάτοικοι της Αίγινας μπορούν να καλέσουν στο 22973 20020.

Η γραμμή βρίσκεται σε λειτουργία καθώς επιχειρήσαμε μία δοκιμαστική κλήση μετά τις 13:15 μ.μ. Η κλήση απαντήθηκε άμεσα και όπως μας ενημέρωσε η δημοτική υπάλληλος που σήκωσε το τηλέφωνο, η γραμμή λειτουργεί εδώ και δύο εβδομάδες όμως από σήμερα ξεκινά η ενημέρωση των κατοίκων της Αίγινας. Όπως είναι λογικό μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για τον όγκο των κλήσεων που μπορούν να δεχθούν καθημερινά οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι που θα απασχολούνται σε αυτόν τον ενιαίο αριθμό κλήσης, ενώ δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση για το σύστημα με το οποίο θα γίνεται η διαχείριση των αιτημάτων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png