Δήμος Αίγινας. Τι πρέπει να κάνουν όσοι εγκρίθηκαν οι αιτήσεις τους, στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς.


Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το πρωί ο Δήμος Αίγινας, για τους ωφελούμενους που εγκρίθηκαν οι αιτήσεις τους, στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς. Επειδή οι εγγραφές ξεκινούν αύριο, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την προϊσταμένη του τμήματος, κυρία Σοφία Χατζίνα στο τηλέφωνο 22973 20054 και κατόπιν συνεννόησης να προσκομίσουν τα vouchers που έχουν λάβει. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα:
"Αγαπητοί γονείς, Σας ενημερώνουμε ότι όσοι από εσάς έχετε εγκριθεί στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς για το έτος 2022-2023, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Προϊσταμένη του τμήματος, κυρία Σοφία Χατζίνα στο τηλέφωνο 22973 20054 και κατόπιν συνεννόησης να προσκομίσετε τα voucher που έχετε λάβει, διότι οι εγγραφές των ωφελούμενων κατόχων στις δομές, θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png