Το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στα νησιά του Αργοσαρωνικού, με πρώτο σταθμό την Αίγινα.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 ο Δήμος Αίγινας είχε τη χαρά να υποδεχθεί αποστολή από τη Ρουμανία.     
                                                                                                                                                
Πιο συγκεκριμένα, το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) με σκάφος αναψυχής στα νησιά του Αργοσαρωνικού την εβδομάδα 26 – 30 Ιουνίου 2023,  με πρώτο σταθμό την Αίγινα. 
Έξι επαγγελματίες των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (από τους κορυφαίους στο είδος τους στη χώρα τους) είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν σημαντικά τοπόσημα του νησιού μας, όπως ο Ναός της Αφαίας, η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου και η Παλαιά Χώρα, να δει από κοντά το πολύτιμο δέντρο μας – τη φιστικιά και να γευθεί εδέσματα από την τοπική κουζίνα.
Ο Διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Γεώργιος Σταφυλάκης συνόδευε τους:
⦁ Beatrice Zimta και Cristian Fosalau από την καθημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή Vorbeste Lumea του πρώτου σε τηλεθέαση σταθμού PRO TV Ρουμανίας
⦁ Eduard Tone από την ιστοσελίδα Tuktur.ro, μιας εκ των αξιολογότερων σε ποιότητα τουριστικών sites, με υψηλή επισκεψιμότητα
⦁ Alina Ceusan και Carmen Grebenisan, δύο από τις κορυφαίες influencers.
Ήδη οι πρώτες αναρτήσεις στα social media αποτελούν γεγονός, με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και αναφορά στην Αίγινα. Αναρτήσεις με χιλιάδες αποδέκτες ανά τον κόσμο.
Ως αρμόδια Αντιδήμαρχος, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους κυρίους Παντελή Μεθενίτη (Aegina Transfers and Tours) για την άριστη συνεργασία, Δημήτρη Κάππο (εστιατόριο Κάππος Έτσι) για τη χορηγία γεύματος και την άψογη εξυπηρέτηση και Στέλιο Θεριανό, Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, για τη βοήθειά του.                                                                                                     
Είναι σημαντικό όχι μόνο να αποδεχόμαστε ανάλογες προτάσεις, αλλά να τις αξιοποιούμε κατά το μέγιστο, προσφέροντας στους επισκέπτες μας ολοκληρωμένη εμπειρία και δυνατές αναμνήσεις.
Με εκτίμηση, 
Μαίρη Κουκούλη
Αντιδήμαρχος Τουρισμού 
Δήμου Αίγινας     


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png