Επιστολή – απάντηση του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά στην Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Επιστολή – απάντηση του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά στην Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας


Κύριε Πρόεδρε, 

Κατανοώ τις ανησυχίες σας σχετικά με την εξέλιξη των κρατήσεων στα τουριστικά καταλύματα του νησιού μας και σας διαβεβαιώ ότι τις συμμερίζομαι. Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που δράσαμε τόσο άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών.

Οφείλω, όμως, να σας υπενθυμίσω ότι έχουν περάσει περίπου τρεις εβδομάδες από τότε, που με επιστολή σας προβλέπατε μαζικές ακυρώσεις και η πραγματικότητα σας διέψευσε.

Θεωρώ ότι θα διαψευστείτε και πάλι, καθώς η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, την οποία επικαλείστε, αφορά μόνο τις διαδικασίες αποκατάστασης προς διευκόλυνση του Δήμου και των πληγέντων και ουδόλως την επικινδυνότητα παραμονής ή επίσκεψης στην Αίγινα.

Συνεπώς, η κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η λύση στο πρόβλημα και όχι το πρόβλημα. 

Εξάλλου, αυτή η δημοτική αρχή όλα τα χρόνια έχει σταθεί στο πλευρό του τουριστικού κλάδου και έχει φέρει αποτελέσματα.

Να σας υπενθυμίσω ότι τώρα τελειώνει μια σεζόν με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα που βίωσε ποτέ η Αίγινα, χωρίς να προκύψει καμία αξιόλογη δυσλειτουργία στο νησί.

Αυτού του είδους η καλή μαρτυρία, που αναπόφευκτα θα διαδοθεί από τους επισκέπτες μας, θεωρώ ότι θα έπρεπε να σας απαλύνει κάθε σας ανησυχία.

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον μας για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png