Ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν την Καθαρά Δευτέρα, στις 11 το πρωί.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις μετατίθενται για αύριο Κ. Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 το πρωί, λόγω των σημερινών δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

Με απόφαση του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, αύριο Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, θα ισχύσουν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Απαγόρευση διέλευσης οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας την Κ. Δευτέρα 18/03/2024 και από ώρας 10:30 ́ έως και 13:30 ́ στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας 2024. Η πρόσβαση των οχημάτων όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν κατά το χρονικό αυτό διάστημα θα γίνεται μόνο από την Λεωφόρο Νικ. Καζαντζάκη.

Για την εφαρμογή της παρούσας απόφασης θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα σχετικά μέτρα οδικής ασφάλειας. Ενώ μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων θα γίνει αποκατάσταση της κυκλοφορίας και απομάκρυνση των ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png