Δελτίο Τύπου του Δήμου Αίγινας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Καθαρά Δευτέρα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας σε συνδιοργάνωση με την Δημοτική Κοινότητα Αίγινας με την καρναβαλική παρέλαση κατά μήκος της παραλιακής Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Την παρέλαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που επισκέφτηκε το νησί μας για το τριήμερο, καταχειροκροτώντας τους μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές με τις ευφάνταστες στολές και το πολύ κέφι. Στην συνέχεια ακολούθησαν χοροί hip hop, παραδοσιακό γαϊτανάκι και κέρασμα με ζωντανή μουσική και χορό.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν, ιδιαίτερα τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων του νησιού, τους εθελοντές μας, κ.κ. Σοφία Πρωτονοταρίου, Μαρία Θεοδωράκου, Κούλα Αλυφαντή, Άρτεμις Σώρρου, Βασιλική Χατζηνικόλα, Διονυσία Κάτσα, Ανθή Λυκούδη, Άντζελα Τόσκου, Νικολέτα Κολλιοτάση, Έφη Ταμπουλίδου, Γιώργο Μαρίνο, Ευαγγελία Γελαδάκη, Προνόη Θεολογίδου, Χριστίνα Κυριακού, Μαρία Συρίγου, το 1 ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας, την Σχολή Χορού «Μαρία Γιαννοπούλου», τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Ασωμάτων και Κοντού, τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος, καθώς και τους χορηγούς μας Saronic Ferries, Ουζερί "ο Γελαδάκης", Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας και τον χορηγό επικοινωνίας Aegina Portal.

Θερμές ευχαριστίες στους υπαλλήλους του Δήμου Αίγινας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και στο Λιμεναρχείο Αίγινας.

Και του χρόνου...Καλή Σαρακοστή!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png