Δήμος Αίγινας: "Κατάλληλο για κάθε ανθρώπινη κατανάλωση το νερό του δικτύου". Tο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε ανθρώπινη χρήση, αναφέρει η ανακοίνωση.

nero-diktiou-anakoinosi.JPG

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι το Γραφείο Δημάρχου, ενημερώνει τους πολίτες, ότι το νερό του δικτύου είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, μετά και τις τελευταίες εκθέσεις για τη καταλληλόλητά του. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Η ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα:

"Χθες 10/4/2024 παραλάβαμε και τις τελευταίες εκθέσεις δοκιμής νερού για την δημοτική κοινότητα Αίγινας και την δημοτική κοινότητα Κυψέλης, που αφορούν την καταλληλότητα του νερού στο δίκτυο του Δήμου Αίγινας.

Σε συνδυασμό με τις τρεις προηγούμενες, που είχαν παραληφθεί στις 3/4/2024 και αφορούσαν στις δημοτικές κοινότητες Μεσαγρού, Σουβάλας και Πέρδικας, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το νερό που τρέχει πλέον στο δίκτυο του Δήμου είναι νερό της ΕΥΔΑΠ. Οι τιμές είναι εντός των ορίων που καθορίζονται στην Υπουργική Απόφαση Δ1 (δ)/ΓΠ οικ. 27829/ ΦΕΚ 3525 Β/25-5-2023, που αφορά την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.

Συνεπώς, το νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε ανθρώπινη χρήση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Αίγινας, τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες για την εμπιστοσύνη και την υπομονή που έδειξαν σε αυτήν την δύσκολη για το νησί μας συγκυρία.

*Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Δήμου Αίγινας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png