Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26ης Ιουλίου 2010.

Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 26 Ιουλίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής : 

   1. Διατύπωση γνώμης προς την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά (Τμήμα αιγιαλού και παραλίας)  σχετικά με την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού, θαλασσίου χώρου-πυθμένα  για την κατασκευή του έργου  ¨υποθαλάσσιος αγωγός σύνδεσης Αίγινας  με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ¨
   2. Αποδοχή παραίτησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ανδρέα Αποστολίδη από μέλος της Επιτροπής που προβλέπεται από την παρ. 1 του άρθρ. 67 του Π.Δ. 28/1980 για την παραλαβή προμηθειών που θα διενεργηθούν στο Δήμο κατά το έτος 2010 σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/1980 και ορισμός αντικαταστάτη αυτού .
   3. Αιτήσεις των υδροληπτριών του Δήμου, κας Ιωάννας Χελιώτου και κας Αικατερίνης Κασιμάκη για διόρθωση χρεώσεών τους στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λάθους αντιγραφής από τα βιβλία μετρήσεως στους βεβαιωτικούς καταλόγους.
   4. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, κας Μαρίας Πανταζή και κ. Αργυρίου Μεθενίτη, για διόρθωση χρεώσεών τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω μη  καταμέτρησης των υδρομέτρων τους.
   5. Αίτηση του υδρολήπτη του Δήμου κ. Βασιλείου Ταχτατζή για διόρθωση χρεώσεώς του, στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω χαλασμένου υδρομέτρου.
   6. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, κ. Γεωργίου Χωραφά, κας Γαρυφαλλιάς Τζανέρη-Ασημινιού ( ο λογαριασμός είναι στο όνομα Ασημινιός Αναστάσιος), κ. Μιχαήλ Μιχαηλίδη, κας Μαρίας Μοθωναίου ( ο λογαριασμός είναι στο όνομα Μοθωναίος Μάριος) και κας Μαρίας Πετρούλα, για διόρθωση χρεώσεών τους, στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω διαρροής ύδατος στο δίκτυο υδροδότησής τους.
   7. Αίτηση του υδρολήπτη του Δήμου κ. Κωνσταντίνου Λαζάρου για διόρθωση χρεώσεώς του σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω καταγραφής κατανάλωσης ύδατος στο υδρόμετρό του από άγνωστη αιτία.
   8. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, κας Χρυσάνθης Ρωπαΐτη ( ο λογαριασμός είναι στο όνομα Ρωπαΐτης Αργύριος), κ. Νικολάου Λαβούτα, κας Κυριακούλας Πλούμη, κας Νίκης Χατζηαντωνίου , κ. Νεκταρίου Πιτσιλού, κ. Ιωάννη Κορωναίου και Νεκταρίου Νομικού, για διόρθωση χρεώσεών τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λανθασμένης καταμέτρησης του υδρομέτρου.
   9. Αίτηση κ. Παναγιώτη Σκριβάνου για διαγραφή χρέωσης τελών ύδρευσης (αριθ. διαδρομής 3023500) , διότι στο ακίνητό του στεγαζόταν το ΚΕΤΕ και το ΣΕΚ Αίγινας.

Ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου
Γεώργιος  Δ. Τσατήρης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png