Επικοινωνία Δήμου Αίγινας με Πολιτιστικούς και Αθλητικούς φορείς του νησιού.

Δελτίο Τύπου
Ο Αντιδήμαρχος  επί θεμάτων πολιτισμού ,αθλητισμού και κοινωνικής μέριμνας κ. Φίλιππος Τζίτζης απέστειλε επιστολή προς όλους τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της Αίγινας με την ευκαιρία του νέου έτους όπου μεταξύ των άλλων αναφέρεται στις προτεραιότητες της νέας Διοίκησης του Δήμου στα θέματα της αρμοδιότητάς του και στη σημασία που αποδίδεται στη συνεργασία με αυτούς . Με την ίδια επιστολή ζητεί από τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους να συμπληρώσουν ένα έντυπο σχετικά με τις δράσεις που προγραμματίζουν για το τρέχον έτος , τις ανάγκες για την υλοποίησή τους, τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους κλπ.

Προς
Τούς Πολιτιστικούς & Αθλητικούς  Συλλόγους Αίγινας

Αγαπητοί Φίλοι , εκπρόσωποι των πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων και φορέων της Αίγινας
Επωφελούμαι  από την ευκαιρία της επικοινωνίας μας με το έγγραφο αυτό για να σας ευχηθώ υγεία και ευημερία ατομική και οικογενειακή όπως επίσης  κάθε επιτυχία  στους  σκοπούς  του Συλλόγου σας.
Η Διοίκηση του Δήμου μας έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τα θέματα του πολιτισμού  και του αθλητισμού που αποτελούν  δύο από τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας στην προσπάθεια που έχουμε αναλάβει ώστε η Αίγινα μας , η πρώτη Πρωτεύουσα της Νεώτερης Ελλάδας ,  και η μακραίωνη ιστορική και πολιτιστική της πορεία  των 23 αιώνων να  δικαιωθεί και να έχουμε τη θέση που μας αξίζει στην Ελλάδα και τον κόσμο .
Στην προσπάθειά μας αυτή  η δική σας συμβολή θα είναι σημαντική και καθοριστική .
Ο Σύλλογος σας και τα μέλη του θα αποτελέσουν πολύτιμους συνεργάτες και το όχημα με το οποίο και με τη δική μας συμβολή και άμεση συνεργασία  ευελπιστούμε να πραγματοποιήσουμε τούς πολιτιστικούς και αθλητικούς μας στόχους επ ωφελεία του νησιού μας και  όλων μας.

Αγαπητοί φίλοι  , επισυναπτόμενο στην παρούσα επιστολή θα βρείτε ένα έντυπο  ενημέρωσης και πληροφόρησης το οποίο παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να παραδώσετε στο Δημαρχείο , ( Υπηρεσία Πρωτοκόλλου ) προκειμένου να οργανώσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο την επαφή μας , να προσδιορίσετε τις  εκδηλώσεις  και  δράσεις σας  για το τρέχον έτος , όπως επίσης και τις ανάγκες που θα προκύψουν για την υλοποίησή τους κλπ . ώστε να εξετάσουμε τις δυνατότητες που έχουμε για υποστήριξή  όπως επίσης και για την έγκαιρη προβολή τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης .

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι πολύ σύντομα και αφού έχουμε συγκεντρώσει τα προαναφερθέντα στοιχεία θα πραγματοποιήσουμε συνάντηση μαζί  σας προκειμένου να συζητήσουμε εκ του πλησίον τα θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και τη συνεργασία μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Φίλιππος  Τζίτζης
Αντιδήμαρχος Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png