Ευχαριστήριο από το Δήμο Αίγινας για την εθελοντική αιμοδοσία.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Ο Δήμος μας αισθάνεται βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τούς εθελοντές αιμοδότες του νησιού μας που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του έσπευσαν να δώσουν αίμα για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος που διατηρεί πολλά χρόνια τώρα σε συνεργασία με το Δρακοπούλειο Κέντρο Αιμοδοσίας.

Η πράξη τους σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την ατομικότητα και τον εγωισμό , αποδεικνύει οτι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι συμπατριώτες μας που ανιδιοτελώς προσφέρουν στο κοινό σύνολο και μάλιστα κάτι πολύτιμο που δεν αγοράζεται όπως είναι το αίμα.

Η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2011 που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου είχε πολύ καλά αποτελέσματα και μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών . Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν 140 φιάλες αίματος , αριθμός που αποτελεί ενα ευχάριστο και ελπιδοφόρο “ ρεκόρ” στις έως σήμερα εθελοντικές αιμοδοσίες που έχει οργανώσει ο Δήμος μας με το Δρακοπούλειο.

 

Ευχαριστούμε επίσης τούς ιατρούς και τις νοσηλεύτριες του Δρακοπουλείου που βοήθησαν στην αιμοδοσία , την κ. Ειρήνη Μπόγρη Δ/ντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Σχολείου αλλά και τούς υπαλλήλους του Δήμου μας που εργάσθηκαν για τον ίδιο σκοπό.

 

Ο Δήμαρχος

Θεοδόσιος Γ. Σακκιώτης