Ο Δήμος Αίγινας για το πρόγραμμα "Χρυσοπράσινο Φύλλο".

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Έκφραση συγχαρητηρίων  στους συντελεστές του εκπαιδευτικού  προγράμματος "Χρυσοπράσινο Φύλλο".
Ο Δήμαρχος Αίγινας  κ. Θ. Σακκιώτης και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας εκφράζουμε συγχαρητήρια προς όλους τους συντελεστές του εκπαιδευτικού προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Χρυσοπράσινο Φύλλο», που έγινε μετά από συνεργασία των Δημοτικών Σχολείων Μεσαγρού – Αγίας Μαρίνας Αίγινας και «Χατζηγεωργάκης Κορνέσιος» Λευκωσίας, με συντονιστή (στην Ελλάδα) το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία, τον επόμενο μήνα. Ειδικότερα συγχαίρουμε τις διευθύντριες των Σχολείων κ.κ. Χαμαλέλη Βασιλική και Μυρούλα Σάββα και τους εκπαιδευτικούς των τάξεων, καθώς και τους γονείς των Σχολείων και όσες επιχειρήσεις ή ιδιώτες έχουν πραγματοποιήσει χορηγίες ή και έχουν προσφέρει εθελοντική εργασία.  

Καινοτόμες δράσεις  όπως αυτή, ανοίγουν τους ορίζοντες  των παιδιών και δημιουργούν  ευαισθητοποιημένους κοινωνικά  και περιβαλλοντικά αυριανούς πολίτες. Ο Δήμος Αίγινας στάθηκε, από την πρώτη στιγμή, στο πλάι της προσπάθειας, στηρίζοντάς την ηθικά και υλικά. Με τον ίδιο τρόπο, θα στηρίξουμε κάθε παρόμοια πρωτοβουλία. Καλωσορίζουμε, τέλος, την αντιπροσωπεία των Κυπρίων μαθητών και εκπαιδευτικών, που αυτές τις μέρες φιλοξενείται στην Αίγινα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κουκούλης Νεκτάριος
Αντιδήμαρχος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png