Συναντήσεις Σάκη Σακκιώτη με στελέχη της ΔΕΗ και της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης.


Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα με υπεύθυνους της εταιρείας. Το θέμα που απασχόλησε κυρίως ήταν η οργάνωση της χορηγίας της επιχείρησης  προς τον Δήμο της Αίγινας  και κυρίως η οργάνωση της διαφημιστικής καμπάνιας για το νησί που γρήγορα πρέπει να αρχίσει να τρέχει πριν την καλοκαιρινή περίοδο  ώστε να είναι και αποδοτική. Συζητήθηκε και το  θέμα του Κυβερνείου και επίσης έγινε συζήτηση για το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης του νησιού για την καλοκαιρινή περίοδο.

Στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της  Εταιρίας τουριστικής ανάπτυξης κ. Λάμπρου με θέμα την παραχώρηση παραλιών από πλευράς της εταιρείας στον δήμο. Πρόκειται για τις παραλίες  Καραντίνας, Κολώνας, Παναγίτσας, Σουβάλας και Αγ. Μαρίνας οι οποίες παραχωρούνται στον δήμο αντί συμβολικού τιμήματος με την υποχρέωση σε περίπτωση επινοικιάσεως να παραχωρείται στην ΕΤΑ το 20% του μισθίου. Στις συναντήσεις παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος  κ. Νίκος Οικονόμου και στην ΔΕΗ ο κ. Γρηγόρης Μαλτέζος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png