Ο Βασίλης Ζαμπέλης νέο μέλος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού.

Μία σημαντική προσωπικότητα του κλασσικού αθλητισμού, με μεγάλη προσφορά στα αθλητικά πράγματα του νησιού, ο εκπαιδευτικός κύριος Βασίλης Ζαμπέλης, είναι το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας. Ο κύριος Βασίλης Ζαμπέλης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής στην Αίγινα και εν ενεργεία αθλητής, συμμετέχοντας σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες δρόμου. Προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως προπονητής της ομάδας στίβου του αντίστοιχου αθλητικού συλλόγου της Αίγινας, ΟΑΚΑ, έχοντας δημιουργήσει ένα σημαντικό πυρήνα δραστήριων αθλητών που συμμετέχουν σε αγώνες κλασσικού αθλητισμού και μάλιστα με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Νέο μέλος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού είναι επίσης η κυρία Ουρανία Μαρίνη, ενώ δεν θα είναι μέλη του Οργανισμού η κυρία Ανθίπη Γελαδάκη και ο κύριος Τσορτσορός. Επίσης ως προτεινόμενο νέο μέλος για τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό υπήρξε και ο κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος, πρώην πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας.

Αυτά προέκυψαν από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης για τροποποίηση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του ΔΑΟΑ, καθώς είχαν οριστεί από την πλειοψηφία οχτώ μέλη και ένα από την μειοψηφία, ενώ έπρεπε να οριστούν επτά και δύο μέλη αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Γιάννης Πούντος ως εκπρόσωπος της ελάσσονος μειοψηφίας πρότεινε τον κύριο Μιχάλη Παπαδόπουλο ως νέο μέλος. Λίγο αργότερα και μετά την πρόταση του κυρίου Παναγιώτη Γρηγορόπουλου για τον Βασίλη Ζαμπέλη, συμφώνησε στην πρόταση Ζαμπέλη. Ωστόσο μια διαφορά στο διαδικαστικό κομμάτι των προτάσεων δημιούργησε ένταση ανάμεσα στον εκπρόσωπο της διοίκησης κύριο Σάκη Σακκιώτη και την αντιπολίτευση. Ως αποτέλεσμα ο κύριος Γιάννης Πούντος ψήφισε "παρόν" κατηγορώντας τη διοίκηση για "συνδικαλιστικά τερτίπια της εποχής του '70".

Μετά τη χθεσινή τροποποίηση η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού είναι: Μανώλης Νικολούζος πρόεδρος, αντιπρόεδρος ο κύριος Παύλος Ανδρεόπουλος και μέλη οι: Φώτης Κώτσης, Αργύρης Μεθενίτης, Γιάννης Σταθόπουλος, Φωτεινή Μπήτρου, Μάρθα Κουτρουμάνου, Βασίλης Ζαμπέλης και Ουρανία Μαρίνη. Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού θα συνεδριάσει με τα δύο νέα του μέλη την Παρασκευή. (αναλυτικά η συνεδρίαση για την τροποποίηση του Δ.Σ. του ΔΑΟΑ στο πρώτο video της χθεσινής συνεδρίασης).
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png