Συνάντηση Σάκη Σακκιώτη - Δημήτρη Καρύδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Πάνο Μπεγλίτη είχε στίς 4 Απριλίου 1 ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Θεοδόσιος Σακκιώτης στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Στην συνάντηση παρευρίσκετο επίσης ο Βουλευτής της Περιφερείας μας κ. Δημήτρης Καρύδης. Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης αφορούσαν στην παραχώρηση χρήσης χώρων που ανήκουν ή είναι υπό την Εποπτεία του Υπουργείου και συγκεκριμένα ο χώρος Οχυρών Πέρδικας και ο χώρος Βάσης Τούρλου Αίγινας .

Ειδικότερα εξετάστηκε η δυνατότητα παραχώρησης χρήσης των Οχυρών Πέρδικας προκειμένου να πραγματοποιηθούν ήπιες παρεμβάσεις που θα έχουν ώς αποτέλεσμα την αισθητική αναβάθμιση και την ανάδειξη της ιστορικότητας του χώρου με την ταυτόχρονη δημιουργία πρότυπων χώρων αναψυχής και περιπάτου. Η δράση αυτή όπως είναι κατανοητό θα συμβάλει στην τουριστική αναβάθμιση του οικισμού της Πέρδικας αλλά και της Αίγινας γενικότερα.

Όσον αφορά το θέμα του χώρου Βάσης Τούρλου εξετάστηκε η δυνατότητα να γίνει παραχώρηση έκτασης που θα χρησιμεύσει στην ανάπτυξη φωτοβολταικών συστημάτων με βάση την Δημοτική μας πολιτική περί συμμετοχής σε προγράμματα ενεργειακού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος,
Θεοδόσιος Γ. Σακκιώτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png