Δήμος Αίγινας. "Απογράφομαι στην Αίγινα. Η παρουσία μου μετράει".

Με το σύνθημα "Απογράφομαι στην Αίγινα. Η παρουσία μου μετράει", καλεί ο Δήμος τους παραθεριστές και τους φίλους του νησιού να απογραφούν στην Αίγινα, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου. Η σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη αναφέρει τα ακόλουθα:


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Η Ελληνική Στατιστική Αρχή, στο διάστημα από 10 έως 24 του Μάη,  πραγματοποιεί  την Απογραφή του Πληθυσμού της  Χώρας. Ο πληθυσμός που θα απογραφεί στην Αίγινα θα καθορίσει  σε μεγάλο βαθμό τους πόρους του Δήμου για τα επόμενα δέκα χρόνια και συνεπώς τη δυνατότητά μας να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις και έργα που θα εκσυγχρονίσουν τις υποδομές μας και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα της Πόλης και των Κοινοτήτων του Νησιού. Επίσης, τα στοιχεία της απογραφής, θα επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών προσώπων του προς εμάς τους Πολίτες. Για τους παραπάνω λόγους, σας καλώ να απογραφείτε στο Νησί που όλοι αγαπάμε.

Ειδικά  το Σαββατοκύριακο 14 & 15 του Μάη, πρέπει να μας βρει όλους και όλες στην Αίγινα είτε είμαστε μόνιμοι κάτοικοι είτε έχουμε εδώ τις παραθεριστικές κατοικίες μας. Υποστηρίξτε το Δήμο στον οποίο ζούμε μόνιμα ή μας χαρίζει στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας. Παρακινείστε τους γείτονες και τους φίλους σας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και να απογραφούν στην Αίγινα. Τις ημέρες της απογραφής ανοίξτε την πόρτα σας στους εξουσιοδοτημένους απογραφείς και δώστε τους με ακρίβεια τα στοιχεία που θα σας ζητήσουν. Έτσι μπορούμε να συμβάλουμε αποφασιστικά στη δημιουργία ενός καλύτερου και ακόμα πιο σύγχρονου Δήμου Αίγινας. Όσο περισσότεροι απογραφούμε, τόσο περισσότερους πόρους θα διεκδικήσουμε!!!

Θυμηθείτε και διαδώστε το Σύνθημα: "Απογράφομαι στην Αίγινα. Η παρουσία μου μετράει".
Σας ευχαριστώ. Σάκης Σακκιώτης, Δήμαρχος Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png