Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Κερκυραίων.

Ο Δήμος Αίγινας, συμμετείχε κατόπιν επισήμου προσκλήσεως στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Κερκυραίων την 20η και 21η Μαίου 2011 για τον εορτασμό της 147ης επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, εκπροσωπούμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Φίλιππο Τζίτζη.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Φίλιππος Τζίτζης , ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κερκυραίων κ. Ιωάννη Τρεπεκλή για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία, του διαβίβασε τις ευχές του Δημάρχου Αίγινας κ. Θεοδόσιου Σακκιώτη για την επέτειο και την επιθυμία του όπως και αυτή της Διοίκησης του Δήμου Αίγινας για περαιτέρω ανάπτυξη της σχέσης φιλίας και καλής συνεργασίας ανάμεσα στους δύο Δήμους.

Επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό πολιτιστικό επίπεδο της Κέρκυρας το οποίο είχε την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να διαπιστώσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί των Φαιάκων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png