Υπογραφή Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας Δήμου Αίγινας με Δήμο Λισούη Κίνας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμος Αίγινας και ο Δήμος Λισούη Κίνας υπέγραψαν χθές 9/6/2011 Σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας στο πλαίσιο των διαδικασιών αδελφοποίησης μεταξύ των δύο πόλεων. Η υπογραφή του Συμφώνου έγινε στο Γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Αίγινας όπου πραγματοποιήθηκε και η σχετική τελετή με την παρουσία των μελών της Δημοτικής Αρχής Αίγινας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Σακκιώτη και την 10 μελή Κινεζική Αντιπροσωπεία με επικεφαλής την κ. Τζιάο Γκουανσούα.

Εκ μέρους του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης παρευρέθη η Γ. Γραμματεύς αυτού κα Ντίνα Μπέη . Παρευρέθηκαν επίσης οι πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων και εκπρόσωποι των επαγγελματικών , κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων.

Η υπογραφείσα από τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Σακκιώτη και την κα Τζιάο συμφωνία αφορά συνεργασία σύμφωνα με τις αρχές της ισότητας και του αμοιβαίου οφέλους στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας , της επιστήμης, της τεχνολογίας, του πολιτισμού , της παιδείας , του αθλητισμού , της υγείας , του τουρισμού κλπ. με σκοπό την προώθηση της κοινής ευημερίας και ανάπτυξης.

Τα μέλη της Κινεζικής αντιπροσωπείας είχαν την ευκαιρία κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Αίγινα και με την φροντίδα του Γραφείου Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου να γνωρίσουν τα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού ( αρχαιολογικοί , ιστορικοί χώροι και περιοχές φυσικού κάλους ) και να εκφράσουν το θαυμασμό τους για τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της Αίγινας .
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png