Ο Πρέσβης της Μολδαβίας στην Αίγινα.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο πρέσβης της Μολδαβίας κ. Μιχαήλ Μπαλάν και η κ. Μπαλάν έφτασαν σήμερα στο νησί μας πραγματοποιώντας επίσκεψη ολίγων ημερών . Τούς επισήμους της φίλης χώρας της Μολδαβίας συνόδευε ο κ. Γεράσιμος Μπουγάς πρόεδρος του συνδέσμου Ελληνο- Μολδαβικής Φιλίας. Κατά την άφιξή τους στο λιμάνι της Αίγινας τους υποδέχθηκαν εκ μέρους του Δήμου ο προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Γιώργος Καλοκέντης και η υπάλληλος του Γραφείου κ. Νεκταρία Ροδάκη και λίγο αργότερα έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Σακκιώτη στο Δημαρχείο της Αίγινας ο οποίος τους καλωσόρισε και τούς ευχήθηκε μια ευχάριστη παραμονή στην Αίγινα. Ο πρέσβης της Μολδαβίας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της Αίγινας και εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται για δεύτερη φορά στην Αίγινα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην Ελλάδα και αισθάνεται ήδη “σαν στο σπίτι του".

Ο κύριος Πρέσβης και η κα Μπαλάν θα έχουν την ευκαιρία κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο νησί να παρακολουθήσουν κάποια από τα αξιόλογα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιόδου αυτής όπως είναι οι αγώνες master beach Volley κ.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png