Σάκης Σακκιώτης. "Δεν μας υποχρεώνει κανείς να έχουμε τρεις αντιδημάρχους".

Από το πρωτόκολλο πέρασε χθες η παραίτηση του αντιδημάρχου κυρίου Παναγιώτη Μουτσάτσου, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο και τυπικά το τέλος της θητείας του κυρίου Μουτσάτσου ως αντιδημάρχου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η επιβεβαίωση της παραίτησης του πρώην αντιδημάρχου, έγινε μόλις σήμερα από τον κύριο Σάκη Σακκιώτη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του για το ζήτημα που "αιωρείται" από το προηγούμενο Σαββάτο, όταν ο κύριος Μουτσάτσος δεν προσήλθε σε σύσκεψη της διοίκησης για το θέμα της ομαλής υδροδότησης. Τις μέρες που προηγήθηκαν δεν υπήρχε καμία επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο Αίγινας.

Σε ερώτησή μας για το πότε θα υπάρχουν εξελίξεις στην ανακοίνωση του ονόματος του νέου αντιδημάρχου, ο κύριος Σακκιώτης απάντησε ότι "Δεν μας υποχρεώνει κανείς να έχουμε τρεις αντιδημάρχους", συμπληρώνοντας ότι δεν είναι ένα θέμα που επείγει. Σε ερώτηση για το ποιος έχει αναλάβει τις αρμοδιότητες σε ένα τόσο νευραλγικό πόστο και μάλιστα σε μία ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, ο κύριος Σακκιώτης μας απάντησε ότι σύμφωνα με το νόμο ο ίδιος. Ο ίδιος χειρίζεται επίσης αποκλειστικά και το θέμα της διάδοχης κατάστασης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png