Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας για το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Αγαπητοί  συμπατριώτες,
Γνωρίζουμε  όλοι μας το μεγάλο πρόβλημα που  έχει δημιουργηθεί αυτές τις μέρες στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου, το οποίο βιώνουμε  και σήμερα, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας  των ναυτικών και της μη εκτέλεσης των δρομολογίων από τα πλοία της γραμμής, με αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων.

Για τον  λόγο αυτόν, θέλοντας να συμβάλουμε στην  προστασία της Δημόσιας Υγείας και  στην μείωση του όγκου των σκουπιδιών στους συγκεντρωτικούς κάδους:

Σας καλούμε,  όσοι από εσάς έχετε την δυνατότητα, να κρατήσετε τα σκουπίδια σε μια γωνιά της αυλής σας ή του οικοπέδου σας, μέχρι την λήξη της απεργίας. Η έκθεση των απορριμμάτων στην ατμόσφαιρα και η μη περισυλλογή τους, εγκυμονεί κινδύνους για την Δημόσια Υγεία με την μετάδοση μικροβίων.

Ας  προστατέψουμε εμείς οι ίδιοι την υγεία μας, τους εαυτούς μας.

Επίσης τα διάφορα κλαδέματα και χόρτα  των κήπων, να τα καίτε και να μην  τα βγάζετε στους κάδους. Είναι  αδύνατη η περισυλλογή τους.

Ας προσπαθήσουμε  όλοι, για το καλό όλων μας.


Ο πρόεδρος,
Νίκος  Τζίτζης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png