Δήμος Αίγινας. Αποκαθίσταται η ομαλή υδροδότηση του νησιού.

Δήμος Αίγινας. Έκτακτη ανακοίνωση Τύπου.

Αίσιο τέλος είχε η έκτακτη συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου με τους ιδιοκτήτες των Ναυτικών Εταιρειών μεταφοράς νερού, που προκάλεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριος Κουκούλης, λόγω της προσωρινής διακοπής δρομολογίων που ανακοίνωσαν. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι κ. κ. Φ. Τζίτζης, Αντιδήμαρχος και Μαρμαρινός Παναγιώτης,  Δημ. Σύμβουλος, ενώ σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κουκούλη βρισκόταν ο Δήμαρχος κ. Σακκιώτης, που είναι στην Κίνα ως επικεφαλής επίσημης αντιπροσωπείας.

Κατά  τη συνάντηση υπήρξε κλίμα συνεργασίας και από τις δύο πλευρές. Συζητήθηκαν οικονομικά κυρίως θέματα και ο κ. Αντιδήμαρχος πρότεινε πρόγραμμα αυξημένων ροών πληρωμών στο οποίο συμφώνησαν οι κ. κ. Ηλιακίδης και Λεβεντάκης. Τονίζουμε ότι ο Δήμος Αίγινας καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του προς τις ναυτικές εταιρείες μεταφοράς νερού. Είναι χαρακτηριστικό το ότι πέραν των ποσών που καταβάλλει μέσω του Ταμείου του, σήμερα υπογράφτηκε και νέα επιχορήγηση ύψους 150.000 € από την Περιφέρεια Αττικής. Ενημερώνουμε το κοινό, ότι κατά τις επόμενες  ώρες, η υδροδότηση του Νησιού θα έχει ομαλοποιηθεί, καθώς τα υδροφόρα πλοία βρίσκονται ήδη εν πλω προς την Αίγινα.

Ο Δήμαρχος Αίγινας (και σε αναπλήρωσή του)
Ο Αντιδήμαρχος Νεκτάριος Κουκούλης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png