Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας. Ανακοίνωση για τα χαράτσια.

Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας. Ανακοίνωση.

Συμπατριώτες,

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί σε εκατοντάδες χιλιάδες εργατικές – λαϊκές οικογένειες όλης της χώρας, το γεγονός ότι καλούνται να πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Τα  λαϊκά νοικοκυριά μπροστά στον επερχόμενο χειμώνα απειλούνται από την  συγκυβέρνηση να ζήσουν χωρίς φως, χωρίς θέρμανση με τραγικές συνέπειες.

Άνθρωποι  που δεν έχουν να πληρώσουν, άνθρωποι που θα στερηθούν το φαγητό, την  υγεία και άλλες βασικές ανάγκες, αναπτύσσουν διάφορες δράσεις για να μην πληρωθεί το αντιλαϊκό χαράτσι.

Θεωρούμε  ότι πρέπει να αναπτυχθεί ένας παραπέρα αγώνας, που θα συσπειρώσει τον εργαζόμενο και λαϊκό κόσμο, οργανωμένα και μαζικά.

Λαϊκές  επιτροπές, σωματεία, σύλλογοι μπορούν να βάλουν σοβαρά εμπόδια ενάντια στις διακοπές ρεύματος.

Ο αγώνας αυτός, για την κατάργηση  των χαρατσιών, πρέπει να συνδέεται  με το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων (μείωση αφορολόγητου – έκτακτη εισφορά – απολύσεις, εφεδρεία κ.α) και αυτών που θα ακολουθήσουν μετά τη δανειακή σύμβαση.

Στον  ελιγμό της κυβέρνησης Παπαδήμου  για παράταση του μέτρου της διακοπής απαντάμε: Καμμία αναμονή. Συνεχίζουμε πιο δυνατά.

Μοναδική  διέξοδος, η ανάπτυξη μαζικού λαϊκού κινήματος και παράλληλα αλληλεγγύη σε όλους όσους έχουν ανάγκη στο νησί.

Καλούμε την Δημ. Αρχή να απαιτήσει την κατάργηση των χαρατσιών και να πάρει συγκεκριμένα μέτρα, να διαθέσει τις υπηρεσίες της και να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Να  δεσμευτεί ότι δεν θα επιτρέψει την διακοπή παροχής της ΔΕΗ σε όσους έχουν αδυναμία η άρνηση καταβολής του χαρατσιού.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ

Όλοι την Πέμπτη 21/11 στις 3:30 μ.μ. στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Στέλιος Κοττάκης
Δημοτικός Σύμβουλος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png