Ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας για τη μεταφορά του νερού και τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.

Τις τελευταίες ημέρες οι υδρομεταφορείς δεν διέθεσαν τα υδροφόρα πλοία, για την μεταφορά του νερού στην Αίγινα, με βάση τους όρους των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί.
Σημειώνουμε ότι από τις αρχές του έτους και μέχρι 24/11 ο ένας μεταφορέας έχει λάβει 2.026.508,55 euro με ποσότητες σημαντικά λιγότερες του αντίστοιχου περσινού διαστήματος και ο άλλος μεταφορέας έχει λάβει 1.177.943,32 euro με τις ίδιες περίπου περσινές ποσότητες.

Επισημαίνουμε ότι δεν δικαιολογείται άρνηση μεταφοράς του νερού, καθόσον οι προβλέψεις των συμβάσεων λειτουργούν απαγορευτικά.Υπάρχουν πράγματι οικονομικές εκκρεμότητες - οφειλόμενες στη σοβαρότατη οικονομική κρίση που μαστίζει ολόκληρη τη χώρα και βέβαιως τον Δήμο μας - σε βαθμό όμως που δεν δικαιολογούν την στάση τους, την στιγμή που αν και έχουν μεταφέρει λιγότερες ποσότητες σε σχέση με πέρυσι, έχουν εισπράξει σημαντικά ποσά που ξεπερνούν τα 3.200.000 euro. Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και διαβεβαιώνουμε οτι σε κάθε περίπτωση, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που παρέχονται, θα προστατέψουμε τον Δήμο μας με κάθε μέσον.

Τέλος, θέλουμε να πιστεύουμε οτι και οι υδρομεταφορείς θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων για να επιστρέψουμε στην ομαλή υδροδότηση του νησιού μας.

O Δήμαρχος Αίγινας,
Θεοδόσιος Γ. Σακκιώτης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png