Δήμος Αίγινας. Συνάντηση εργασίας με τούς υπευθύνους του δικτύου "Δάφνη".

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Πραγματοποιήθηκε στις  2/12/2011 το πρωί , στο Γραφείο Δημάρχου Αίγινας  , συνάντηση εργασίας με τούς υπευθύνους του δικτύου Δάφνη του οποίου ο Δήμος  είναι μέλος.

Εκ μέρους του δικτύου παρόντες ήταν η κα Μάτα Αραβαντινού και ο καθ. κ. Κίμων Χατζημπίρος . Εκ μέρους του Δήμου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης , ο Δημ. Σύμβουλος κ. Νίκος Οικονόμου , ο ειδικός Σύμβουλος του Δήμου στα θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος κ. Γρηγόρης Μαλτέζος , η προισταμένη Τεχν. Υπηρεσιών κ. Φρόσω Φούφλια , ο προιστάμενος Δημ.Σχέσεων κ. Γιώργος Καλοκέντης και ο Σύμβουλος Δημάρχου κ. Νίκος Παπανικολάου . Επίσης παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών Αγίας Μαρίνας με τούς κ.κ.  Ελευθέριο Σταματόπουλο και  Δημήτρη Ιωαννίδη .

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξετάστηκαν όλα τα θέματα που αφορούν δράσεις του Δικτύου Δάφνη σε σχέση με την Αίγινα και τα σχετικά προγράμματα που συνδέονται με την αειφόρο ανάπτυξη με στόχο την πιστοποίηση έργων περιβάλλοντος , πολιτισμού και πράσινης οικονομίας. Η συνάντηση είχε σκοπό την υποστήριξη των δράσεων αυτών .

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του “Δάφνη “ πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αγία Μαρίνα με σκοπό να εξεταστεί επί τόπου το αίτημα απονομής “ γαλάζιας “ σημαίας στην πλάζ της Αγίας Μαρίνας και να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες