Δήμος Αίγινας. Συνάντηση εργασίας με τούς υπευθύνους του δικτύου "Δάφνη".

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Πραγματοποιήθηκε στις  2/12/2011 το πρωί , στο Γραφείο Δημάρχου Αίγινας  , συνάντηση εργασίας με τούς υπευθύνους του δικτύου Δάφνη του οποίου ο Δήμος  είναι μέλος.

Εκ μέρους του δικτύου παρόντες ήταν η κα Μάτα Αραβαντινού και ο καθ. κ. Κίμων Χατζημπίρος . Εκ μέρους του Δήμου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης , ο Δημ. Σύμβουλος κ. Νίκος Οικονόμου , ο ειδικός Σύμβουλος του Δήμου στα θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος κ. Γρηγόρης Μαλτέζος , η προισταμένη Τεχν. Υπηρεσιών κ. Φρόσω Φούφλια , ο προιστάμενος Δημ.Σχέσεων κ. Γιώργος Καλοκέντης και ο Σύμβουλος Δημάρχου κ. Νίκος Παπανικολάου . Επίσης παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών Αγίας Μαρίνας με τούς κ.κ.  Ελευθέριο Σταματόπουλο και  Δημήτρη Ιωαννίδη .

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξετάστηκαν όλα τα θέματα που αφορούν δράσεις του Δικτύου Δάφνη σε σχέση με την Αίγινα και τα σχετικά προγράμματα που συνδέονται με την αειφόρο ανάπτυξη με στόχο την πιστοποίηση έργων περιβάλλοντος , πολιτισμού και πράσινης οικονομίας. Η συνάντηση είχε σκοπό την υποστήριξη των δράσεων αυτών .

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του “Δάφνη “ πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αγία Μαρίνα με σκοπό να εξεταστεί επί τόπου το αίτημα απονομής “ γαλάζιας “ σημαίας στην πλάζ της Αγίας Μαρίνας και να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png