Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, στο Δημαρχείο της Αίγινας,

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου - Φωτογραφία Γιώργος Καλοκέντης.

Πραγματοποιήθηκε  στις 4/12/11 προγραμματισμένη επίσκεψη του  Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, στο Δημαρχείο της  Αίγινας, όπου και συνομίλησε με τον  Δήμαρχο Αίγινας Θεοδόσιο Σακκιώτη, για ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη του Νησιού μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Νεκτάριος Κουκούλης και Φίλιππος Τζίτζης οι οποίοι και αναφέρθηκαν στα προβλήματα που συνδέονται με τις αρμοδιότητες τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που μεταξύ των άλλων προσεκάλεσε τον Υπουργό να παρευρεθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτης Βάρτζελης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρης Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Στυλιανός Αποσπόρης.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος επισήμανε την  αναγκαιότητα ουσιαστικών παρεμβάσεων  στο Νησί μας και διαβεβαίωσε  ότι μέσα απο τις σημερινές δυνατότητες θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει τα προβλήματα του Νησιού μας.