Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, στο Δημαρχείο της Αίγινας,

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου - Φωτογραφία Γιώργος Καλοκέντης.

Πραγματοποιήθηκε  στις 4/12/11 προγραμματισμένη επίσκεψη του  Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, στο Δημαρχείο της  Αίγινας, όπου και συνομίλησε με τον  Δήμαρχο Αίγινας Θεοδόσιο Σακκιώτη, για ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη του Νησιού μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Νεκτάριος Κουκούλης και Φίλιππος Τζίτζης οι οποίοι και αναφέρθηκαν στα προβλήματα που συνδέονται με τις αρμοδιότητες τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που μεταξύ των άλλων προσεκάλεσε τον Υπουργό να παρευρεθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτης Βάρτζελης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρης Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Στυλιανός Αποσπόρης.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος επισήμανε την  αναγκαιότητα ουσιαστικών παρεμβάσεων  στο Νησί μας και διαβεβαίωσε  ότι μέσα απο τις σημερινές δυνατότητες θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει τα προβλήματα του Νησιού μας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png