Επιστολή Δημάρχου Αίγινας στον Υπουργό Πολιτισμού.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Κύριε Υπουργέ,
Το πολιτιστικό κεφάλαιο για το Νησί μας αποτελεί δημόσιο αγαθό και είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ανταγωνιστικότητα και την οικονομική ανάπτυξη του Τόπου μας. Το Μουσείο Καπράλου αποτελεί για την Αίγινα έναν σπουδαίο "χώρο" που διαπερνά όλες τις πολιτικές μας, με στόχο την αναδιατύπωση της πολιτιστικής μας ταυτότητας και την δυναμική μας παρουσία στο πεδίο της δημιουργικής καλλιτεχνικής έκφρασης.

Με βάση το σημαντικό ενδιαφέρον των Αιγινητών για την προστασία και φύλαξή του, παρακαλούμε όπως εξετάσετε την δυνατότητα και τελικά εγκρίνετε την διάθεση προσωπικού για τη ΦΥΛΑΞΗ του Μουσείου, αφού μετά και τον θάνατο της αείμνηστης συζύγου του Χρήστου Καπράλου Σούλης Καπράλου, υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα τόσο με την διαφύλαξη έργων, όσο και με την ασφάλεια και ξενάγηση επισκεπτών.

Εκτιμώντας στο βαθμό που επιβάλλει η αγωνία μας για την προστασία και συνέχιση της λειτουργίας του Μουσείου, αναμένουμε την απαραίτητη παρέμβασή σας, για να δοθεί λύση σ’ αυτό το σημαντικό πρόβλημα.

Αναμένοντας τη λύση του προβλήματος, ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος
Θεοδόσιος Γ. Σακκιώτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png