Δελτίο Τύπου για την πυρκαγιά στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων.

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Μαΐου 2008, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου μας.
Η πυρκαγιά έλαβε σοβαρές διαστάσεις αλλά χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση του Τοπικού Κλιμακίου του Πυροσβεστικού Σώματος και με τις προσπάθειες των εργαζομένων του Δήμου μας ετέθη σύντομα υπό έλεγχο και τελικά σβήστηκε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Η πυρκαγιά περιορίστηκε αποκλειστικά στο χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης και έκαψε μόνο κλαδέματα και άχρηστα ογκώδη αντικείμενα. Τα αντικείμενα αυτά είχαν αποθηκευτεί προσωρινά στον χώρο και είχε αρχίσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ο τεμαχισμός τους και η μεταφορά τους στον ΧΥΤΑ Αττικής.
Η πυρκαγιά δεν προκάλεσε καμία ζημιά στα κτίρια, τα οχήματα και τα μηχανήματα του Δήμου που βρισκόντουσαν στο χώρο.
Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και τις ευχαριστίες μας για την επιτυχή αντιμετώπιση του συμβάντος, στον Προϊστάμενο Υποπυραγό κ. Γ. Σουλιώτη και στο προσωπικό του Τοπικού Κλιμακίου του Πυροσβεστικού Σώματος.
Εκφράζουμε επίσης τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στο προσωπικό του Δήμου που με τις πολύωρες προσπάθειές τους συνετέλεσαν καθοριστικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Αίγινα 2 Ιουνίου 2008
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ