Δήμος Αίγινας - Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι στην Αίγινα.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Στις 23 Μαΐου 2012 συνεργείο του 1ου καναλιού της Γερμανικής τηλεόρασης επισκέφτηκε το νησί μας και έλαβε συνέντευξη από τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Θεοδόσιο Σακκιώτη για όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί μας και γενικότερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κυρίως εν μέσω των οικονομικών συνθηκών όπως διαμορφώνονται τα δύο τελευταία έτη.

Το συνεργείο συνόδευσε τον Δήμαρχο στην πόλη, στον Αρχαιολογικό χώρο του Δελφινίου Απόλλωνα ( Κολώνα) , όπως επίσης και στα σημεία διάνοιξης του νέου περιφερειακού δρόμου.

Ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία στο πλαίσιο της συνέντευξης να μιλήσει για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας κυρίως στο θέμα του τουρισμού , του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας καλώντας τούς Γερμανούς να έλθουν για τις διακοπές τους στην Αίγινα .

Το πρόγραμμα που θα μεταδοθεί από την Γερμανική τηλεόραση αύριο Παρασκευή, έχει χαρακτήρα ντοκυμαντέρ ακολουθώντας την σημερινή σύγχρονη ζωή και την καθημερινή δραστηριότητα με τα προβλήματα και τις λύσεις που δίνονται σε αυτά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png