Πρόταση συνεργασίας αθλητικών σωματείων Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Η πρότασή μας για την ένωση των Αθλητικών δυνάμεων του Νησιού μας, ιδιαίτερα σε επίπεδο ποδοσφαίρου, αποτελεί βασική προτεραιότητα, για την καθιέρωση μιάς διαρκούς συνεργασίας, ώστε να επιχειρήσουμε να φτάσουμε στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

Ο Σαρωνικός Αίγινας και η Α.Ε. Αίγινας είναι σωματεία με προσφορά στο Νησί μας, με περγαμηνές και μεγάλες διακρίσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Με την  πρωτοβουλία μας για συνένωση των δυνάμεων που επιβάλλουν μεταξύ των άλλων και οι γενικότερες  οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες, επιβραβεύεται τελικά στα πρόσωπα των Διοικούντων, των Αθλητών και Προπονητών το ενδιαφέρον τους για ενέργειες ουσιαστικής στήριξης του Αθλητισμού με στόχο την πραγματοποίηση υψηλών αθλητικών δραστηριοτήτων.

Το οικοδόμημα που προσδοκούμε να « φτιάξουμε» είναι στέρεα θεμελιωμένο και αποτελεί εκ των πραγμάτων  την βάση για την πραγματική ανάπτυξη
του Αθλητισμού στο Νησί μας.

Είναι θεμελιωμένο  στην ανεκτίμητη προσφορά των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ στους οποίους αναγνωρίζουμε, σαν Τοπική Κοινωνία, την μεγάλη και πολύχρονη προσπάθεια τους για την ανάπτυξη και την άνθιση του Αθλητισμού μας.

Η αποδοχή  της πρότασης μας για ΣΥΝΕΝΩΣΗ των δυνάμεων η οποία είναι προϊόν των προτάσεων των εμπλεκομένων στα αθλητικά πράγματα, βάζει την
σφραγίδα για αλλαγή σελίδας στον χώρο ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, και όχι μόνον, και αποτελεί την δεξαμενή με την οποία θα τροφοδοτηθεί ο
αγωνιστικός Αθλητισμός στο Νησί μας.


ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ                       ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΝΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ                                 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΟΣΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Α.Ο.Α.                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ                        ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Γ. ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png