Δήμος Αίγινας. Ο Όμιλος Ουνέσκο Μόσχας στην Αίγινα.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη 11 Ιουνίου επίσκεψη στην Αίγινα , ομάδας παιδιών του Ομίλου UNESCO Μόσχας ( Νεανικό τμήμα ) Τα παιδιά και τούς
γονείς συνόδευε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Serguei Gogolev, ο οποίος είναι επίσης Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ομίλων Unesco της Ρωσίας.

Η ομάδα της Unesco μετά την άφιξη της επισκέφθηκε τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Σακκιώτη στο Δημαρχείο Αίγινας . Ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε τα παιδιά και τούς συνοδούς τους και αναφέρθηκε εν συντομία στην ιστορία και στην πολιτιστική πορεία του νησιού της Αίγινας τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του στη σύγχρονη εποχή ώς τουριστικός προορισμός .

Στη συνέχεια τα μέλη του Ομίλου  επισκέφθηκαν  το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου και ξεναγήθηκαν στον Ναό της Αφαίας  και την πόλη της Αίγινας  με τη φροντίδα του Γραφείου Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου και αργά το απόγευμα οργανώθηκε μία μικρή γιορτή στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου με την σύμπραξη των Πολιτιστικών Συλλόγων του νησιού μας : Συλλόγου Γυναικών Αίγινας , Συλλόγου Γυναικών Αφαία και του Συλλόγου ' Ολβία Πόλις ".

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος η Αρετή Πηγιαδίτη ( μαντολίνο ) και η Ειρήνη Κουνάδη ( τραγούδι ) . Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας χόρεψε παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς .
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png