Δήμος Αίγινας. Κατασκευή του Βόρειου τμήματος του κεντρικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και της κεντρικής δεξαμενής ύδρευσης της Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμος Αίγινας με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώνει τούς Δημότες ότι έγινε ένα σημαντικό και καθοριστικό βήμα που βάζει τη σφραγίδα του για την επίλυση του τεράστιου για την Αίγινα προβλήματος υδροδότησης και αφορά την κατασκευή του βόρειου τμήματος του κεντρικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και της κεντρικής δεξαμενής ύδρευσης της Αίγινας .

Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών και φίλων του νησιού μας και θα δώσει λύση σε χρονίζοντα προβλήματα . Συγκεκριμένα σύμφωνα και με το πρόσφατο Δελτίο τύπου που εξέδωσε η Αντιπεριφέρεια Πειραιώς & Νήσων "Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής οι διαγωνιστικές διαδικασίες του μεγάλου έργου κατασκευής του Βόρειου τμήματος του κεντρικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και της κεντρικής δεξαμενής ύδρευσης της Αίγινας, με την ανάδειξη αναδόχου και ξεκινούν πλέον άμεσα οι εργασίες κατασκευής".

Ο προϋπολογισμός της δαπάνης του έργου ανέρχεται στα 6.651.302 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αίγινας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση έναρξης των εργασιών καθώς το αίτημα του Δήμου και οι προσπάθειες και ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσής του έργου , είχαν την αμέριστη ανταπόκριση και συμπαράσταση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Κατσικάρη και του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png