Ανακοίνωση από τον αντιδήμαρχο Νεκτάριο Κουκούλη για δελτίο τύπου της εταιρίας "Λιμενάρι". .

Νεκτάριος Κουκούλης. Αντιδήμαρχος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Σε απάντηση του  ενός από τα δύο δελτία τύπου που εξέδωσε η ναυτική εταιρεία μεταφοράς νερού «ΛΙΜΕΝΑΡΙ», στις 25/8/2012, ενημερώνω για τα εξής:

"Κρατώ ως δημότης  της Αίγινας τη δημόσια συγγνώμη της εταιρείας, διότι πράγματι μου  την οφείλει. Δεν θα σχολιάσω το από πού αντλεί το δικαίωμα ένας προμηθευτής του Δήμου, να κάνει πολιτικές παρεμβάσεις εις βάρος μιας δημοκρατικά εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής.

Υπό την ιδιότητά μου όμως του Αντιδημάρχου Αίγινας, προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνω ότι ο ισχυρισμός της εταιρείας, με χαρακτηρισμούς που θίγουν μάλιστα την αξιοπρέπειά μου, ότι υπάρχει «επί μήνες» δυσκολία επικοινωνίας με τους Αντιδημάρχους δεν ευσταθεί. Όποτε υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη, ο εκπρόσωπός της συνεργάζεται τηλεφωνικά ή και διαπροσωπικά με εμένα και άλλα στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου.

Ενδεικτικά αναφέρω, ότι ο τελευταίος μας επισκέφτηκε στα γραφεία του Δήμου παραμονές δεκαπενταύγουστου ζητώντας έκτακτη πληρωμή, έγινε υπηρεσιακή σύσκεψη και εισέπραξε χρηματικό ποσό που ήταν  τη συγκεκριμένη στιγμή δυνατό, αν και δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, επειδή εκτιμήσαμε τη σοβαρότητα των έκτακτων οικονομικών υποχρεώσεων της εταιρείας που μας εξέθεσε.

Το γεγονός αυτό μόνο έλλειψη δυνατότητας επικοινωνίας και πνεύματος συνεργασίας δεν δείχνει. Για το λόγο αυτό, παρακαλώ στο μέλλον να αποφεύγονται οι προσβλητικές αναφορές και η δημοσίευση ανακριβειών".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png