Ο Δήμος Αίγινας για τις εκδηλώσεις των "Σαλαμινιων"

Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμος Αίγινας εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Σακκιώτη και τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρο Πετρίτη στις εκδηλώσεις των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ που οργανώνονται από τον Δήμο της Σαλαμίνας για να τιμηθεί η ημέρα της ιστορικής ναυμαχίας και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29/9/2012
Ο Δήμος της Αίγινας είναι επίσης μέλος του δικτύου Σαλαμινομάχων πόλεων που ιδρύθηκε το 2011.

Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημάρχων και εκπροσώπων των αδελφοποιημένων Σαλαμινομάχων πόλεων ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Θεοδόσης Σακκιώτης είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την σημασία που έχει για την Αίγινα η ανάδειξη του γεγονότος αυτού σε συνεργασία και με τίς άλλες πόλεις. Επίσης ζήτησε να αναδειχθούν και να γίνουν επισκέψιμοι όλοι οι χώροι που συνδέονται με την ναυμαχία όπως είναι στην Αίγινα οι τάφοι των Σαλαμινομάχων στα Πλακάκια .

Τέλος με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου των Δημάρχων Σαλαμινομάχων πόλεων , ο Δήμαρχος Αίγινας αναδείχθηκε Πρόεδρος του Συντονιστικού οργάνου του δικτύου για το 2012-2013.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png