Ενημερωτική, προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Αίγινας η Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Μαρία Ρεπούση.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ενημερωτική προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Αίγινας η Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Μαρία Ρεπούση η οποία συνοδευόταν από τον κ. Γιάννη Κακουλίδη και τον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ στην Αίγινα κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Στο Δημαρχείο τούς εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ καλωσόρισε στην Αίγινα ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Σακκιώτης . Ακολούθως ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Ρεπούση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο της Αίγινας , όπως είναι το θέμα του υποθαλάσσιου αγωγού , της διαχείρισης των απορριμμάτων , το αποχετευτικό , το θέμα του κυματοθραύστη , της διάσωσης και αξιοποίησης των Καποδιστριακών κτιρίων και όλα τα άλλα επί μέρους ζητήματα που συνδέονται με θέματα πολιτισμού , τουρισμού και αξιοποίησης των δυνατοτήτων του νησιού σε όλους τούς τομείς , όπως επίσης και το θέμα ένταξης έργων πνοής στο ΕΣΠΑ.

Τέλος ο κ Δήμαρχος ζήτησε από την κ. Ρεπούση και την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ την υποστήριξή τους για την υλοποίηση των έργων που βρίσκονται στο στάδιο τελικής έγκρισης όπως είναι το θέμα του υποθαλάσσιου αγωγού. Η κ. Ρεπούση ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο και δήλωσε ότι θα βοηθήσει από την θέση της στο Κοινοβούλιο τον Δήμο της Αίγινας για τα αναφερθέντα ζητήματα.

Εκ μέρους του Δήμου στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κουκούλης Νεκτάριος και Μαρμαρινός Παναγιώτης.