Ο Δήμος της Αίγινας συμμετέχει στο πένθος της αποδημίας του πατέρα Ιερόθεου.

Δελτίο Τύπου
Ο Δήμαρχος Αίγινας   κ. Παναγιώτης Κουκούλης  επί τη αναγγελία της αποδημίας του πολυσεβάστου   τέως  Μητροπολίτη  ΄Υδρας – Σπετσών  & Αιγίνης  κυρού  Ιερόθεου εκφράζει την βαθύτατη  θλίψη του ιδίου , του Δημοτικού Συμβουλίου και του λαού της Αίγινας.

Ο αείμνηστος ποιμενάρχης  επί κεφαλής της Ιεράς Μητροπόλεως Υδρας Σπετσών και Αιγίνης   για περισσότερα από 30 έτη  άφησε  πολύ αξιόλογο έργο και υπήρξε πολύ αγαπητός εις τους Αιγινήτες και τους κατοίκους της Μητροπόλεως.
Επίσης  κατόπιν επικοινωνίας του κ. Δημάρχου με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους επικεφαλής των συνδυασμών  απεφασίσθη :

α. Να κυματίζει μεσίστιος η Ελληνική σημαία και η σημαία του Δήμου στο Δημαρχείο Αίγινας  κατά την παραμονή και την ημέρα της κηδείας. ( 17-7-08)

β. Να παραστεί  στην εξόδιο ακολουθία ο Δήμαρχος Αίγινας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

γ. Να κατατεθεί στεφάνι  εξ ονόματος του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας

δ. Να παραμείνουν κλειστές οι Υπηρεσίες του Δήμου από την 10.30η   έως και του τέλους της εξοδίου ακολουθίας

ε. Να αναβληθεί η προγραμματισμένη στα πλαίσια των εκδηλώσεων « Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2008» εκδήλωση Χορωδίας  - Ορχήστρας  στην Αγία Μαρίνα Αίγινας την  16-7-08.

Τέλος καλούμε τους  κατοίκους της Αίγινας όπως παραστούν  στην  κηδεία του εκλιπόντος  αειμνήστου κυρού  Ιερόθεου  εκφράζοντας τον σεβασμό τους προς τον αποδημήσαντα  τ. Μητροπολίτη Υδρας – Σπετσών και Αιγίνης.

Ο  Δήμαρχος Αίγινας

Παναγιώτης Ι. Κουκούλης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png