Αύριο η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, για τη δημοπράτηση του έργου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Περιφερειακών Επιτροπών, θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, το θέμα της δημοπράτησης του έργου που αφορά στην αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και την τοποθέτηση ελαστικού ταρτάν στο χώρο του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, είπε ότι η δημοπράτησή του έργου θα γίνει στης 5 Ιουλίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Πάντως σήμερα Πέμπτη, μέλη του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού συσκέπτονται, προετοιμάζοντας έναν κανονισμό ο οποίος θα αποτελέσει το πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Το κείμενο του κανονισμού αναμένεται να είναι έτοιμο την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θα δοθεί στη δημοσιότητα, ώστε να δημιουργηθεί ένας κύκλος διαβούλευσης με όλους τους ενδιαφερόμενους, είτε αυτοί είναι αθλητικοί φορείς, είτε ακόμη και απλοί πολίτες που χρησιμοποιούν το Δημοτικό Στάδιο για την προπόνησή τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png