Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός βράβευσε τους αθλητές της Αίγινας που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας βράβευσε τους αθλητές του νησιού, που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Η εκδήλωση έγινε σήμερα το βράδυ στην αίθουσα "Σοφία Μηλιώτη" στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Βραβεύθηκαν οι αθλήτριες του volley του Α.Ο.Α. Σαρωνικός, οι ναυταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, οι αθλητές του στίβου του Ο.Α.Κ. Αίγινα, καθώς και αθλήτριες και αθλητές που εισήχθησαν ή αποφοίτησαν από Α.Ε.Ι. Από την εκδήλωση απουσίαζε η διοίκηση και οι αθλητές της Α.Ε. Σαρωνικός, που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν, καθώς μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου το γήπεδο έχει κλείσει, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Σε αυτό το θέμα, αλλά και σε όλα τα τρέχοντα, σημαντικά ζητήματα που διαχειρίζεται ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός. Χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. 



Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών, τις οποίες φέτος κλήθηκαν να κάνουν και παλιοί αθλητές του νησιού, που είχαν διακριθεί στα αθλήματά τους.Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Νίκος Πτερούδης, Νεκτάριος Λεούσης, Γιάννης Πούντος, Σταμάτρης Μαρμαρινός, Γιώργος Μούρτζης και Κυριάκος Τρίμης, καθώς και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης και Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος, όπως επίσης γονείς και συγγενείς των αθλητών που βραβεύθηκαν, αλλά και μέλη των διοικήσεων των αθλητικών φορέων και βέβαια μέλη του Δ.Σ. του ΔΑΟΑ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png