Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κ. Σταμάτης Μαρμαρινός μιλά για τις φάσεις του έργου.


Σήμερα το πρωί τοποθετήθηκε η πινακίδα του έργου, στον τοίχο έξω από το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, που αφορά στην τοποθέτηση χλοοτάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου και ελαστικού τάπητα για τον στίβο. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για τις φάσεις των εργασιών.

"Σήμερα εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και ξεκίνησε με τις χωματουργικές εργασίες, που θα είναι το πρώτο μέρος του έργου", είπε ο κύριος Μαρμαρινός, που εξήγησε περιληπτικά τις τεχνικές εργασίες που αφορούν σε αυτή τη φάση. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του χλοοτάπητα που έχει παραγγελθεί στο εξωτερικό και η τοποθέτηση του ταρτάν για τον στίβο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Αναφορικά με το χρόνο ολοκλήρωσης του έργου ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ είπε: "Μας έχουν πει ότι το έργο δεν θα αργήσει πέρα από τη σύμβαση. Η σύμβαση είναι εξάμηνη, τελειώνει γύρω στα μέσα Μαΐου. Βέβαια, υπάρχει και μία καθυστέρηση με δική μας ευθύνη, έναν μήνα που μαζέψαμε τον χλοοτάπητα, οπότε πιστεύω μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχει τελειώσει το έργο οριστικά. Κι από ότι μας είπε και ο εργολάβος, επειδή είναι μία εταιρία η οποία αναλαμβάνει μόνο αθλητικά έργα, για αυτούς είναι ένα έργο το οποίο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι ένα έργο πολύ συνηθισμένο για αυτούς. Γι' αυτό δεν θα υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα".

Ο κύριος Μαρμαρινός εκτιμά ότι στις εργασίες θα υπάρξει ένα κενό περίπου 20 ημερών, αφότου ολοκληρωθούν τα χωματουργικά μέχρι την τοποθέτηση του τάπητα. "Αυτά μας έχουν πει. Βέβαια πάντα υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία βγαίνουν στον δρόμο χωρίς να τα έχουμε υπολογίσει. Όπως έγινε και η καθυστέρηση του ενός μηνός τώρα, που περιμέναμε να ξεκινήσουν στις 9 Ιανουαρίου και έχοντας ένα πρόβλημα με την Αρχαιολογία, επειδή η Αρχαιολογία ήθελε να βρίσκεται εδώ στα χωματουργικά όπου σκάβεται γύρω - γύρω το γήπεδο από 1,20 έως 2 μέτρα και δεν είχε άνθρωπο να στείλει, μας καθυστέρησε γύρω στον έναν μήνα. Τώρα δεν πιστεύω να υπάρξει κάποιο άλλο εμπόδιο. Και από την Περιφέρεια μας έχουν υποσχεθεί ότι θα υπάρχει κανονική ροή στο έργο".

Τέλος, ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ επανέλαβε ότι το γήπεδο δεν είναι ασφαλές για όσους επιμένουν να αθλούνται σε αυτό, καθώς τα χαντάκια των χωματουργικών θα φτάνουν σε βάθος μέχρι και δύο μέτρα. "Θα παρακαλέσω λοιπόν, να κάνουν υπομονή αυτοί που θέλουν να αθληθούν, να βρουν άλλους χώρους και να μην πηδούν από τις μάντρες για να μπαίνουν μέσα", είπε ο κύριος Μαρμαρινός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png