Αλλάζουν όψη οι κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Θα τοποθετηθούν καινούργια καθίσματα προσφορά της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και της Καραϊσκάκης Α.Ε.

Αλλάζουν όψη οι κερκίδες, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας καθώς τα παλιά και κατεστραμμένα πλαστικά καθίσματα θα αντικατασταθούν με νέα πλαστικά καθίσματα. Η εικόνα στις κερκίδες του γηπέδου έχει αλλάξει ήδη, καθώς ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός απομάκρυνε σταδιακά τα παλιά και την επόμενη περίοδο θα προχωρήσει σε εργασίες που αφορούν την προεργασία πριν την τοποθέτηση των νέων καθισμάτων. Η προεργασία περιλαμβάνει το σφράγισμα των οπών που είχαν γίνει για την τοποθέτηση των παλιών καθισμάτων και τη μόνωση στους αρμούς της κερκίδας, από τους οποίους εισέρχεται νερό.

Για το θέμα μίλησε στο Aegina Portal ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, που ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την Καραϊσκάκης Α.Ε. για την προσφορά των 1.100 πλαστικών καθισμάτων, που είναι πολύ καλής ποιότητας. "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Καραϊσκάκης Α.Ε. κύριο Βασιλειάδη, όσο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κύριο Μαρινάκη για την προσφορά τους", είπε ο κύριος Μαρμαρινός που συμπλήρωσε ότι στις προθέσεις του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας είναι να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του γηπέδου. "Από τη στιγμή που θα τελειώσει ο τοίχος και θα φτιαχτούν οι πόρτες, κάτι το οποίο θα γίνει στον επόμενο ενάμιση μήνα, τότε θα μπουν και τα καθίσματα. Πλέον θα υπάρχει ωράριο στο γήπεδο, οι εξέδρες θα κλείνουν,  και ελπίζουμε ότι θα βάλουμε και κάμερες στο χώρο των εξεδρών, γιατί αυτά είναι περιουσία του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τα σπάει και να τα πετάει", τόνισε ο κύριος Μαρμαρινός.

Οι εργασίες στο κομμάτι της κατασκευής του τοίχους συνεχίζεται να αναμένεται να είναι έτοιμος σε  2 εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν οι εξωτερικές εργασίες. Τέλος προχωρά η διαδικασία της άδειας για τον χλοοτάπητα και το ταρτάν. "Εκεί θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png