Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας μετά την ανάδειξη των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας, μετά την ανάδειξη του νέου προεδρείου και των μελών του οργανισμού που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο, ύστερα από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση υπήρχαν δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη, το πρώτο την έγκριση παρέμβασης δικηγόρου από τη νομική υπηρεσία του δήμου, προκειμένου να συνεργαστεί με την Περιφέρεια, για το γνωστό πρόβλημα που έχει προκύψει για το έργο που αφορά το χλοοτάπητα και το ταρτάν του στίβου, μετά την πρόσφατη αρνητική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το δεύτερο εξουσιοδότηση για τραπεζικούς λογαριασμούς.


Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Σταμάτης Μαρμαρινός, ο αντιπρόεδρος κ. Κυριάκος Τρίμης, και τα τακτικά μέλη Νίκος Κάτσας, Παναγιώτης Ζαραβέλλας, Σοφία Πρωτονοταρίου, Κατερίνα Ματρώσου, Πέτρος Μπούργος και Ευαγγελία Χατζοπούλου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png