Συνεχίζονται τα προβλήματα της έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης για το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Φρένο για μία ακόμη φορά από το Ελεγκτικό στην έγκριση της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στο Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό και την Περιφέρεια, με αποτέλεσμα ένα ακόμη αναγκαίο έργο για το νησί να μένει χρονικά πίσω. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη από τον Ιανουάριο το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας είχε συζητήσει τη μελέτη και  τους όρους της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στο Δήμο Αίγινας και την Περιφέρεια για την αλλαγή του χλοοτάπητα και την κατασκευή του ελαστικού τάπητα στο στίβο (4 Απριλίου συζητήθηκε η επικαιροποιημένη μελέτη). Ωστόσο πρόκειται για μία απόφαση που δεν "προχώρησε", καθώς η προγραμματική σύμβαση έπρεπε να συναφθεί με τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό. Αυτό και έγινε, αλλά κι αυτή τη φορά υπήρξε ακύρωση η οποία έγινε γνωστή στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.

Το αποτέλεσμα είναι το έργο να μένει χρονικά αρκετά πίσω πια, και ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός μαζί με την Περιφέρεια να στρέφονται διά της νομικής οδού σε ανάκληση της ακύρωσης. Η προθεσμία εκπνέει αύριο 10 Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Φίλιππος Τζίτζης σημειώνει ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες που πρέπει. Η νέα απόφαση αναμένεται εντός εικοσαημέρου.

Εξελίξεις θα υπάρξουν και στο Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό, καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται η ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα οδηγήσει στην εκλογή των μελών που θα απαρτήσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png