Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας για την ένταξη αθλητικών υποδομών στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.

Δελτίο Τύπου.
Με μεγάλη χαρά χαιρετίζουμε την ένταξη στο Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2014 των έργων της αντικατάστασης χλοροτάπητα και του ελαστικού τάπητα στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ. Ένα όνειρο πολλών ετών της τοπικής κοινωνίας και αίτημα του ΔΑΟΑ , παίρνει σάρκα και οστά με τη συμβολή του Δήμου Αίγινας και ειδικότερα με το προσωπικό ενδιαφέρον του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κου. Κατσικάρη,έχοντας μπει σε μια νέα εποχή για τον αθλητισμό του νησιού μας .

Οι νέοι που έρχονται κοντά στον αθλητισμό και είναι ακόμα περισσότεροι τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζουν δυστυχώς, τις ελλιπείς αθλητικές υποδομές του νησιού μας. Τα παραπάνω έργα, μαζί με την υλοποίηση του Κλειστού Γηπέδου μπάσκετ-βόλεϋ, που πιστεύουμε και ευελπιστούμε να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι η απαρχή μιας νέας πορείας για τον αθλητισμό της Αίγινας. Θα παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των έργων και ευχόμαστε η νέα γενιά να προπονείται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ και στίβο.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png