Επίσκεψη του τεχνικού προϊστάμενου της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για το κλειστό γήπεδο και την επισκευή της περίφραξης του Δημοτικού Σταδίου.

Επίσκεψη του τεχνικού προϊστάμενου της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων κυρίου Βεγιόγλου και συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου  για το κλειστό και την περίφραξη του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, έγινε χθες μετά από παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Δημήτρη Κατσικάρη. Για το ζήτημα της επισκευής του τοίχου, θα υπάρξει μελέτη που αφορά και άλλα σημεία της περίφραξης, το ύψος του, το φωτισμό και άλλα.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Κυψέλη και αυτοψία του χώρου που προορίζεται για την κατασκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ. Δύο ζητήματα που φαίνεται να απασχόλησαν τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων είναι το κυκλοφοριακό και η γειτνίαση του χώρου με το κοιμητήριο. Για αυτά, αλλά και άλλα τρέχοντα θέματα όπως το beach volley, δηλώσεις έκανε χθες ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Φίλιππος Τζίτζης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png