Συγκινησιακά φορτισμένη η ατμόσφαιρα στην εκδήλωση ονομοτοδοσίας της αίθουσας "Παύλος Ανδρεόπουλος". .

Συγκινησιακά φορτισμένη η ατμόσφαιρα χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, στη λιτή αλλά ουσιαστική εκδήλωση για την ονοματοδοσία της αίθουσας Τύπου σε αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος". Πρόκειται για την εφαρμογή ομόφωνου ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας στις 20 Απριλίου 2012, που σκοπό είχε να τιμήσει τον Παύλο Ανδρεόπουλο για την ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά πράγματα του νησιού και ιδιαίτερα στον αθλητισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Μανώλης Νικολούζος και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Μπάμπης Μαράκης.


Κατά τη διάρκεια της τελετής έγινε αναφορά στην προσωπικότητα του Παύλου Ανδρεόπουλου, ενώ από το δήμαρχο Αίγινας έγινε γνωστό κάτι που είχε συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο: η ονοματοδοσία ενός δρόμου που θα βρίσκεται κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Ο Παύλος Ανδρεόπουλος έφυγε σε ηλικία 57 ετών, αφήνοντας πίσω του μία μεγάλη προσφορά στα αυτοδιοικητικά ζητήματα του τόπου (διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος) αλλά τον αθλητισμό με τη μεγάλη του αγάπη για το Σαρωνικό. Το 1974 πήρε το πτυχίο του και άσκησε το επάγγελμα του οδοντίατρου, ενώ έντονη ήταν η συμμετοχή του στα κοινά, την πολιτική και την αυτοδιοίκηση όπου ήταν και υποψήφιος δήμαρχος, ενώ ακόμη και πρόσφατα ήταν ενεργό μέλος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού.

Στην είσοδο της αίθουσας τοποθετήθηκε πέτρινη πλάκα η οποία γράφει "Αίθουσα Παύλος Ανδρεόπουλος".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png