Ένσταση υπέβαλε ο ένας εκ τον δύο ενδιαφερομένων για τον πλειοδοτικό διαγωνισμό του κυλικείου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Ένσταση υπέβαλε ο ένας εκ τον δύο ενδιαφερομένων μετά τη ολοκλήρωση του προφορικού πλειοδοτικού διαγωνισμού, που αφορά την εκμετάλλευση του κυλικείου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε πρωτοκολλημένο έγγραφο του, ο φάκελλος του πλειοδότη δεν ήταν επαρκής, καθώς ένα από τα δικαιολογητικά συμμετοχής δεν ήταν σε ισχύ, ενώ παράλληλα σε αντίθεση με αυτά που προέβλεπε η προκήρυξη, κατατέθηκε στις 11-6-2012 και όχι στις 7-6-2012. Παράλληλα σημειώνει ότι ο δικός του φάκελλος ήταν πληρέστατος, και παραδόθηκε εμπρόθεσμα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 22 Απριλίου 2012 ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας, προκήρυξε προφορικό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμετάλλευση του κυλικείου στο γήπεδο Αίγινας, την προκήρυξη μπορείτε να δείτε εδώ. Ο διαγωνισμός έγινε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριο Μανώλη Νικολούζο, μας ενημέρωσε ότι πράγματι το ένα από τα δικαιολογητικά έγγραφα του πλειοδότη δεν ήταν σε ισχύ και για αυτό το λόγο η επιτροπή έκανε δεκτό το δικαιολογητικό που προσκόμισε ο πλειοδότης τη στιγμή του διαγωνισμού. Ο κύριος Νικολούζος είπε ότι καθώς στο διαγωνισμό συμμετείχαν μόνο δύο ενδιαφερόμενοι το έγγραφο έγινε δεκτό, ώστε να υπάρξει ο θεμιτός ανταγωνισμός μεταξύ των ενδιαφερομένων, να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα του Δήμου Αίγινας και να μην μετατραπεί ο πλειοδοτικός διαγωνισμός σε "φωτογραφικό". Σημείωσε επίσης ότι η επιτροπή είχε ο δικαίωμα να πάρει αυτή την απόφαση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png