Συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα του σχολικού αθλητισμού στην Αίγινα..

Συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το σχολικό αθλητισμό στο νησί είχαν σήμερα το απόγευμα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης και οι γυμναστές των σχολείων του Δήμου Αίγινας. Μία ανάλογη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί και πέρυσι με σκοπό να εντοπιστούν τα προβλήματα και να προταθούν λύσεις. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο κύριος Τζίτζης είπε ανάμεσα σε άλλα: "Αυτά που συζητήσαμε αναφέρονται στον προγραμματισμό που θα κάνουμε για την καινούργια χρονιά του 2012. Θα συνεχίσουμε το πετυχημένο τουρνουά ποδοσφαίρου Fistiki Cup, που πήγε πάρα πολύ καλά".


Επίσης θα συνεχιστεί το τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ για παιδιά γυμνασίου και λυκείου, ενώ φέτος θα περιλαμβάνει και τους μαθητές του δημοτικού. Αντίστοιχο τουρνουά θα γίνει και για το στίβο, ενώ ενδέχεται αυτό του βόλεϊ να γίνει στο κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ. Το ραντεβού ανανεώθηκε για μετά από 20-25 ημέρες οπότε και θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες των διοργανώσεων. "Και φέτος έχουμε θέσει τις βάσεις για το σχολικό αθλητισμό. Δυστυχώς οι υποδομές στα σχολεία δεν είναι τόσο καλές, ώστε να είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Θα προσπαθήσουμε να τις βελτιώσουμε και κυρίως το αθλητικό υλικό, όλα αυτά που λείπουν από τα παιδιά και τους γυμναστές", είπε ο κύριος Τζίτζης που ευχαρίστησε τους γυμναστές των σχολείων για τη συνεργασία τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png