Δ.Α.Ο.Α. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την καλή λειτουργία του γηπέδου. .

Με αφορμή την επισήμανση του κυρίου Δημήτρη Λούβαρη εκ μέρους του Α.Ο.Α. Σαρωνικός  για τους κατεστραμμένους πάγκους στον αθλητικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, αλλά και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά από τα καθίσματα στις κερκίδες του γηπέδου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Μανώλης Νικολούζος αφού απέδωσε δίκιο στις παρατηρήσεις του κυρίου Λούβαρη παρουσίασε τις προσπάθειες που γίνονται την τελευταία περίοδο για την οργάνωση και τη σωστή λειτουργία του γηπέδου. Σημείωσε ότι το πρόβλημα με τους πάγκους θα διευθετηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ γίνονται ενέργειες και για τα κατεστραμμένα καθίσματα στις κερκίδες. Το "ευχάριστο πρόβλημα" που έχει να αντιμετωπίσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας, είναι ότι στο γήπεδο πλέον γίνονται πολλές προπονητικές δραστηριότητες από τα διάφορα τμήματα των ομάδων, με πολλούς αθλητές να το επισκέπτονται καθημερινά όλες τις ώρες της ημέρας.


Για μία ξεχωριστή παράμετρο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας μίλησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, που έθεσε το θέμα της ασφάλειας του γηπέδου, ειδικά κατά τις βραδυνές ώρες. Θέμα που δεν είναι καινούργιο, καθώς και στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί βανδαλισμοί στο χώρο του γηπέδου και σε άλλους βοηθητικούς χώρους. Για το ζήτημα έχουν γίνει μια σειρά από ενέργειες και έχει ζητηθεί η βοήθεια τόσο από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, όσο και από τη Δημοτική Αστυνομία. Παρουσίασε επίσης τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για τον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό του γηπέδου και ζήτησε από τους ίδιους τους αθλητές, ανεξαρτήτου ηλικίας, να προσέχουν το γήπεδο ώστε οι εγκαταστάσεις του να μην γίνονται αντικείμενα καταστροφής από άτομα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png