Εγκατάσταση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο της Αίγινας. Το κόστος θα καλύψει με δωρεά ο κύριος Νίκος Πτερούδης..

Μία σημαντική εξέλιξη προκύπτει για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, μετά από κοινές δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου κυρίου Νίκου Πτερούδη και του αντιδήμαρχου, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού κύριου Φίλιππου Τζίτζη. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Νίκος Πτερούδης ανταποκρίθηκε θετικά στην έκκληση του αντιδημάρχου κυρίου Φίλιππου Τζίτζη και του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου. Πρόκειται για την εγκατάσταση των εξελιγμένων πυλώνων φωτισμού που διέθετε μέχρι πρόσφατα το Αθλητικό Κέντρο Αιακός, το οποίο μετά τη συνένωση που έγινε με την Α.Ε. Αίγινας δεν υφίσταται πλέον. Στην πράξη, αυτοί οι πυλώνες θα τοποθετηθούν στο γήπεδο της Αίγινας και το κόστος της αγοράς τους θα καλύψει με δωρεά ο κύριος Νίκος Πτερούδης.


"Ανταποκρινόμενος στην έκκληση του αντιδημάρχου κυρίου Τζίτζη για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Αίγινας, αποφάσισα να προσφέρω τον ηλεκτροφωτισμό ο οποίος προέρχεται από τα γήπεδα του Αιακού και ελπίζω να γίνει αποδεκτή από την ηγεσία του Αθλητικού Οργανισμού και του Δήμου" είπε ο κύριος Νίκος Πτερούδης, ενώ από την πλευρά του ο κύριος Φίλιππος Τζίτζης τον ευχαρίστησε για τη δωρεά των εγκαταστάσεων που όπως σημείωσε θα αλλάξουν την όψη του γηπέδου ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες. Η εγκατάσταση των πυλώνων του ηλεκτροφωτισμού θα επιτρέψει στις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες να προπονούνται διαφορετικές ώρες, χρησιμοποιώντας όλο το χώρο του γηπέδου και όχι το μισό, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, αφού ο ελλιπής φωτισμός υποχρέωνε τις ομάδες να περιορίζονται χρονικά από το φυσικό φως. Ο φωτισμός θα βοηθήσει επίσης τόσο τους αθλητές του στίβου, όσο και στη λειτουργία ενός γηπέδου 5Χ5 που προβλέπεται να κατασκευαστεί στο πίσω μέρος του γηπέδου. Ο εξοπλισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο γήπεδο της Αίγινας μετά την εγκατάσταση των νέων πυλώνων, θα μεταφερθεί ώστε να χρησιμοποιηθεί σε δύο μικρά γήπεδα της Πέρδικας και της Κυψέλης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή οι νέοι πυλώνες να έχουν τοποθετηθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png